Vancouver taber trods storspil af Jannik Hansen

21/12/2015

Jannik Hansen og Vancouver Canucks tabte natten til mandag i den bedste nordamerikanske ishockeyliga, men danskeren kan alligevel være godt tilfreds med sin præstation.

Jannik Hansen scorede kampens første mål i det syvende minut, og i anden periode lagde han op til Daniel Sedins udlignende scoring til 4-4 mod Florida Panthers.

Tredje periode endte målløs, og det samme gjorde overtiden. Derfor blev kampen afgjort på straffeslag, som Florida-holdet vandt 2-1.

NHL udpeger efter hver kamp de tre bedste spillere, og her optræder Jannik Hansen sammen med to Florida-spillere, fremgår det af NHL's hjemmeside.

Danskeren var på isen i godt 17 minutter. I overtiden ragede han en to minutters udvisning til sig.