Vandborg nedtoner Kittel som grøn trussel

Det blev ikke Brian Vandborgs kaptajn på Cannondale, slovakiske Peter Sagan, som blev den store i dagens spurt-afslutning. Det blev tyske Marcel Kittel, som fik etapesejren foran Mark Cavendish og Peter Sagan.

Det var tyskerens tredje etapesejr i årets Tour, men det får ikke Brian Vandborg til at tælle Kittel som en trussel i forhold til den grønne pointtrøje, som Sagan i øjeblikket har.

- Jeg har ikke set spurten, men vi vidste, at Kittel var en hurtig mand. At han så stadig kan levere efter 14 dage er ret imponerende, sagde Brian Vandborg til TV2 efter etapen.

- Nej, jeg synes egentlig ikke, at Kittel er den største trussel for Sagan. Jeg mener stadig, at det er Greipel og Cavendish, som er de største trusler. Men jeg synes stadig, at det ser godt for os og Sagan i forhold til den grønne trøje, sagde Vandborg.

Peter Sagan har 307 point i det grønne klassement, Cavendish har 211, Greipel er på 195 point, mens Kittel har 177 point.

- Det var en dag, hvor jeg håbede, at man kunne gemme sig lidt, men det kunne man desværre ikke. Folk kørte hurtigt, så der var virkelig fart på, sagde Vandborg om etapen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip