Vandt 20 millioner i Lotto: Nu er pengene brugt, og Ronnie er i fængsel

Amerikanske Ronni Music Jr. var heldig nok til at vinde tre millioner dollars i et lotteri - svarende til lidt over 20 millioner kroner. Det skriver ABC News.

Manden valgte dog hverken at bruge pengene på smart tøj, hurtige biler eller unge damer. I stedet valgte den 45-årige mand fra Georgia at investere i et metamfetamin-laboratorium. Som om han ikke havde nok i sine 20 millioner kroner.

Den knap så sikre forretningsplan skulle dog vise sig koste Ronni Music Jr. dyrt. Utrolig dyrt.

For da hans samarbejdspartner blev arresteret i september 2015 klappede fælden også for lotto-millionæren og narkodistributøren.

Samarbejdspartneren havde forsøgt at sælge knap fem kilo 'crystalmeth' til en samlet værdi af 3,3 millioner kroner, da han blev anholdt, og efterfølgende kunne politiet også banke på Ronni Music Jr.s dør, hvor man beslaglagde metaamfetamin for over 6,7 millioner kroner.

Derudover fandt ordensmagten også en stor mængde skydevåben, tusindevis af patroner og over fire millioner i kontanter hjemme hos millionæren - som nu har tabt det hele.

- Music besluttede at prøve lykken ved at smide millioner af dollars fra hans lotterigevinst i køb og salg af crystal meth, lyder det i en udtalelse fra anklager Ed Tarver, der nu truer med en lang fængselsstraf.

 - Som resultat af hans usunde investeringsstrategi, står han nu overfor flere årtier i fængsel, lyder det

Ronnie Music Jr. har allerede erklæret sig skyldig i retten og afventer nu sin dom, som i værste fald for Roonie kan vise sig at være livsvarigt fængsel.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip