Vandt 24 millioner i Joker: - Det er sgu rigtig mange penge

Et ægtepar fra Nordsjælland vandt i onsdags 24,5 millioner kroner i Joker, men de opdagede det først da Danske Spil ringede dem op.

Lotto og Joker.

- Det er sgu rigtig mange penge, lød den første bemærkning fra manden.

24.623.408 kroner vundet i Joker triller snart ind på kontoen hos ægteparret, der ønsker at være anonyme, men godt vil fortælle, at de er i 50’erne og bor i Nordsjælland.

Annonce: Skoskabe, svævehylder og væghængte kasser til super lavpris!

De spillede en 5 ugers Lotto på danskespil.dk med de samme faste tal.

Her havde de Joker lørdag på, og for nylig havde de også taget Joker Onsdag på.Det skulle vise sig at være heldigt.

- Vi fandt ud af det i lørdags, da vi blev ringet op af Danske Spil. Jeg troede først, det var nogle, der ville sælge noget. Da han sagde, vi havde vundet 24 millioner, troede jeg, han lavede sjov med os. Så jeg fik hans navn og nummer og ringede selv op, siger vinderen.

- Min første tanke var: Det er løgn. Der farer 7.000 tanker gennem hovedet. Så jeg tjekkede mit spil på danskespil.dk. Det var fandeme rigtigt! Så var jeg lige ved at besvime. Det var sgu rigtigt nok. Bagefter fandt han torsdagsavisen frem. Han måtte lige tjekke tallene der også. Det var rigtigt nok.

- Og så tjekkede jeg danskespil.dk igen, griner han og fortsætter:

- Jeg har stadigvæk avisen liggende fremme derhjemme, foldet op på den side, hvor tallene står. Så kan jeg lige tjekke igen en gang imellem. Snart lander de mere end 24 millioner kroner på ægteparrets bankkonto.

Noget af en omvæltning, men hvad skal de bruge pengene til?

- Vi fortsætter begge med at arbejde. Men det giver en masse muligheder, og vi skal da have skiftet bilen ud, og så er der noget familie, der skal forkæles, siger han.

De nybagte Joker-millionærer har takket ja til tilbuddet om økonomisk rådgivning.

Dagens Gossip