Vandt 45 millioner kroner og begyndte at tude

Onsdag aften ramte en dansker de seks vindertal i Onsdags Lotto og SuperTallet. Det udløste en gevinst på 45,9 millioner kroner vundet via et Plus abonnement. Den heldige er en kvinde i 50’erne fra Storkøbenhavn, der ønsker at være anonym.

- Jeg blev helt overrasket, da jeg så det. Jeg gik ind på tekst-tv for at tjekke det, mens jeg sad med kuponen i hånden. Det kunne ikke være rigtigt, tænkte jeg. Mine hænder rystede, og jeg begyndte at tude, fortæller den nybagte millionær.

Derefter ringede hun til sine gamle forældre for at dele den glædelige nyhed.

- Jeg fik ikke sovet meget den nat. Det kørte rundt i hovedet på mig, siger hun.

Hun tjekkede sin mail allerede om aftenen.

- Man plejer at få en mail, når man har vundet. Men jeg havde ikke fået nogen. Det havde jeg heller ikke om morgenen, så jeg blev helt i tvivl, om jeg nu også havde vundet, siger vinderen og fortsætter:

- Men så tjekkede jeg min side inde på Danske Spils hjemmeside, og her stod gevinsten.

Få minutter efter blev hun ringet op af Danske Spils Kundecenter. Her fik hun bekræftet, at gevinsten er god nok, og at man ikke modtager en mail, men et telefonopkald, når det er de helt store gevinster.

Der triller altså snart 45.969.062 kroner ind på bankkontoen. Og hvad skal de så bruges til?

- Jeg skal have en ny bil, og så skal mit hjem sættes i stand. Og så vil jeg forkæle familien. Der er store julegaver i år, griner hun.

Hun fortæller også, at hun vil fortsætte med at arbejde, men muligvis gå ned i tid og bruge lidt mere tid på sine børn og andre interesser.

Hun har takket ja til tilbuddet om økonomisk rådgivning.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip