Vandt en ny bil i Ude og Hjemme

Det betaler sig at være med i konkurrencer. Det kan Dorte Christoffersen fra Albertslund skrive under på. Hun deltog i efteråret i en stor konkurrence som Aller koncernen havde i alle deres ugeblade. Her var hovedpræmien en orange Renault Captur, samt en lang række mindre præmier.

Dorte deltog med to lodder og var mere end lykkelig, da hun fandt ud af, at hun havde vundet en kosmetik pung til 1700 kroner. Da hun efterfølgende blev ringet op og spurgt, hvor hun ville have den leveret, blev hun lidt forvirret. Lige indtil det gik op for hende, at hun havde vundet på begge lodder, og faktisk også havde vundet hovedpræmien - en bil til 200.000 kroner.

- Jeg havde fuldstændig slået det ud af hovedet, at jeg havde deltaget. Derfor var jeg naturligvis forvirret da jeg blev ringet op, men jeg skal da ellers love for, at jeg blev glad da det gik op for mig, at jeg også havde vundet en bil. Og så er det endda sådan en fed bil, siger Dorte, der er skolelærer og fik opringningen fra Aller midt i arbejdstiden.

- Jeg måtte simpelthen bare fortælle mine elever den glade nyhed, og især drengene var helt vilde. De gik med det samme ind på Renaults hjemmeside for at finde bilen som de syntes var cool – en af dem sagde – den er næsten lige så fed som en BMW, smiler Dorte, der allerede har fået forespørgsler fra sine egne børn om at låne bilen.

- Ja, de mente det var helt oplagt, at de skulle låne den, da vi jo har en bil i forvejen. Men sådan bliver det vist ikke, siger Dorte Christoffersen, der er blevet positivt overrasket over folks reaktioner ovenpå gevinsten.

- Folk er virkelig glade på vores vegne. Der er jo ikke ret mange, der oplever at kende nogle, der vinder i konkurrencer. Det er lidt af en sjældenhed. Men, at det betaler sig at være med, det er jeg jo et levende bevis på, smiler Dorte, der havde taget sin mand Jens med til Bilia i Albertslund, hvor den fine Renault Captur er blevet leveret fra.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip