Vanvid: Dræbte ældre ægtepar og voldtog oldebarnet

Forældrene til et lille barn oplevede det værst tænkelige, da de kom hjem efter en biograftur sammen med deres 4-årige søn. Døren til deres hus var låst indefra, og da de trængte ind gennem et vindue, til fandt de to lig.

Ligene var oldeforældrene til deres lille pige, som de havde efterladt i deres kyndige hænder, mens de tog i biografen med deres 4-årige søn. De fandt deres 2-årige pige i et soveværelse sammen med en nøgen mand.

Moderen til barnet, som desuden er gravid igen, ringede 911 imens hendes mand prøvede at tilbageholde den unge mand, som i mellemtiden havde fået boksershorts og strømper på.

Det lykkedes i midlertidig for den 24-årige mand at stikke af efter et par minutters slåskamp, men han blev senere fanget ikke langt fra gerningstedet.

Den 24-årige Jerry Andrew Active, er nu sigtet for dobbelt mord og for at have voldtaget både den afdøde kvinde og det 2-årige oldebarn.

Der er ifølge politiet ingen umiddelbar forbindelse mellem morderen og ofrene. De erfarne betjente, som kom til gerningstedet har fortalt, at det er det mest brutale de har set.

Dagens Gossip