Vanvidsbilist med gigant-promille stukket med kniv

Det passede imidlertid ikke den unge mand, som derfor hoppede ind i sin bil og forsøgte at køre både dørmand og et ungt par ned, skriver bt.dk.

»De springer for livet, og derefter kører han ind i nogle stolper og et træ. Da han stiger ud af bilen, kommer en anden mand ilende til. De omkringstående tror, at han vil overmande ham, men i stedet stikker han bilisten to gange med en kniv og stikker af,« fortæller vagtchef ved Sydøstjyllands Politi til bt.dk.

Knivmanden stak af, og der blev ringet efter en ambulance til den rumænske mand. Han slap dog tilsyneladende fra knivstikkeriet med mindre skader.

Politiet kender endnu ikke motivet til overfaldet.

»Det kan være, han er blevet provokeret af mandens kørsel. Måske har de haft en konflikt inde på værtshuset, eller måske kender de to hinanden fra tidligere. Vi ved det ikke,« siger vagtchefen.

Han har ikke yderligere oplysninger om, hvad der udløser konflikten inde på værtshuset. Men promillen hos den 25-årige kan have været udslagsgivende.

»Han har tilsyneladende opført sig upassende, men når man har en promille på 3,0, så er næsten alt, hvad man gør, upassende,« konkluderer vagtchefen.

Den fulde rumæner har endnu ikke været i stand til at afgive en fornuftig forklaring til politiet. Der er på nuværende tidspunkt ikke noget signalement af gerningsmanden med kniven, så Sydøstjyllands Politi vil meget gerne hører fra folk, der har set eller hørt noget, eller som på anden vis kan hjælpe med opklaringen. Ellers er håbet, at videoovervågning fra stedet kan bringe politiet på sporet af gerningsmanden.

Dagens Gossip