Vanvidssejr til Bayern: 9-2!

Ja, den er god nok. Det var 9-2 til Bayern München, som hjemme på Allianz Arena gav hjemmepublikummet en fest af de helt store.

Den ydmygende sejr kom endda i en kamp, hvor Bayern München hvilede et par profiler forud for tirsdagens Champions League-kvartfinale mod Juventus.

Shaqiri åbnede Bayern-festen efter fem minutter sspil, da han gjorde det til 1-0. Herefter gjorde Schweinsteiger, to gange Pizarro og en enkelt Robben-scoring det til 5-0, som blev pausestillingen. I anden halvleg fortsatte Pizarro med at ødelægge Hamburg-spillernes selvværd med yderligere to scoringer, mens Ribéry og Robben hjalp til med at banke Bayernes måltotal op på ni. Bruma og Westermann sørgede for betydningsløse reduceringer for Hamburg.

Trods ciffermæssige voldsomme sejr så skulle Bayern have været mere effektive, hvis de skulle slå rekorden for den største sejr i Bundesligaens historie. Den rekord sidder Borussia Mönchengladbach på, da de tilbage i sæsonen 1977/1978 bankede Dortmund 12-0.

Netop Dortmund ødelagde tidligere på dagen Bayern Münchens mulighed for at blive tyske mestre lørdag, da de slog Stuttgart 2-1. Men Bayern har nu syv kampe tilbage i ligaen til at skrabe et enkelt point sammen, som vil gøre dem til en af de mest suveræne mestre i den tyske Bundesligas historie. Bayern München har nu 72 point for 27 kampe og en målscore på 77-13.

 

 

 

 

Dagens Gossip