Vanvittig drejning i udvisningssag: Almedins far skar sig i håndleddet i lufthavnen

Opdateret den 13. oktober klokken 10.20.

Den 18-årige gymnasieelev Almedin Fejzic sendes alligevel ikke ud af Danmark med sin familie i dag. Han skulle være fløjet til Wien og videre til Bosnien i dag.

Men ved ankomsten til lufthavnen skar faderen sig i håndleddet. Faderen lider af skizofreni.

Ifølge Ekstra Bladet mødte familien frivilligt op i lufthavnen til morgen, men kort efter ankomsten opstod en akut situation i taxaen. Det fik flere til at råbe om hjælp.

En ambulance blev tilkaldt. Faderen kunne med hjælp selv gå over i ambulancen.

Danmarks Udlændingenævn har besluttet, at der skal findes en anden udrejsedato, og familien bliver altså ikke udsendt i dag.

Sagen om Almedin Fejzic har været vildt omdiskuteret. Den 18-årige gymnasieelev har været i Danmark i tre år og er blevet udvist sammen med sin familie til Bosnien, selvom mange klassekammerater og lærere mener, at han er godt integreret. Hans 1.g-klasse har tidligere skrevet til Inger Støjberg for at få hende til at omstøde afgørelsen. Almedin Fejzic drømmer om at blive i Danmark og uddanne sig til læge.

Familien, der bor i Hundested, havde håbet på at få opholdstilladelse, fordi faderen er psykisk syg og har brug for behandling.

Der er blevet lavet en underskriftsindsamling for at give den 18-årige mulighed for at blive, og i weekenden meldte en privatperson sig på banen, der gerne ville betale et treårigt kostskoleophold i Danmark.

Opdateres løbende...

Dagens Gossip