Vanvittig gaveregn over sangstjerner

Skrevet af admin

10/11/2013
Det er ikke bare en stor ære at få lov at optræde eller overrække en pris ved den årlige MTV European Music Awards, der finder sted søndag aften i Amsterdam.Det er også en indbringende affære. For de udvalgte gæster, der skal underholde publikum og seere, får i den grad betaling for deres tid i form af sponsorerede gaver for flere hundrede tusinde kroner.Således kan de heldige kunstnere, der blandt andet inkluderer teenage-idolet Miley Cyrus og popstjernen Katy Perry, glæde sig til at få både tasker, kufferter, hotelophold, spa-behandlinger og massevis af dyre skønhedsprodukter med hjem fra Amsterdam.De får også kjoler, duftlys, smykker, ure og høretelefoner, og skulle det ikke være nok, så er der også både håndsyede sko, parfumer og masser af tequila med i den overvældende mængde af gaver.Bruno Mars, Snoop Dogg og Kings of Leon optræder også ved showet, der sendes direkte på MTV klokken 21.00.Newspaq

Mest læste i dag

Det er ikke bare en stor ære at få lov at optræde eller overrække en pris ved den årlige MTV European Music Awards, der finder sted søndag aften i Amsterdam.

Det er også en indbringende affære. For de udvalgte gæster, der skal underholde publikum og seere, får i den grad betaling for deres tid i form af sponsorerede gaver for flere hundrede tusinde kroner.

Således kan de heldige kunstnere, der blandt andet inkluderer teenage-idolet Miley Cyrus og popstjernen Katy Perry, glæde sig til at få både tasker, kufferter, hotelophold, spa-behandlinger og massevis af dyre skønhedsprodukter med hjem fra Amsterdam.

De får også kjoler, duftlys, smykker, ure og høretelefoner, og skulle det ikke være nok, så er der også både håndsyede sko, parfumer og masser af tequila med i den overvældende mængde af gaver.

Bruno Mars, Snoop Dogg og Kings of Leon optræder også ved showet, der sendes direkte på MTV klokken 21.00.

Newspaq