Vanvittig video: Ferrari-ejer lader ni-årig dreng køre sin bil

Optagelserne af en ni-årig dreng fra Indien, der kører sin fars Ferrari, vækker harme på nettet, hvor videoen er blevet delt i stor stil. Også politiet er blevet draget ind i sagen.

Det skriver The Sun.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Drengen, der næsten ikke kan se ud over rattet, får lov til at køre rundt i bilen foran hjemmet. Eksperter vurderer, at den ni-årige når hastigheder på op mod 65 kilometer i timen i bilen, som kan nå en tophastighed på omkring 300 kilometer i timen.

Modellen er angiveligt én ud af kun 18 af sin slags og har en værdi på næsten 23 millioner kroner.

Dagens.dk anbefaler disse billeder: Der er altid en nemmere måde at gøre tingene på

Politiet har nu haft fat i ørerne på drengens far, Mohammed Nisham, som beskæftiger sig inden for tobak og ejedomme. Han er blevet sigtet for overtrædelse af færdselsloven og for at lade en mindreårig køre.

Drengens mor har sagt til et lokalt medie, at hun er stolt af, at drengen kan finde ud af at køre bil i så ung en alder. Hun ser ikke noget problem i, at drengen fik lov at køre foran familiens hjem i staten Kerala.

- Det var hans ni-års fødselsdag, og han havde plaget i månedsvis. Så vi gav ham lov. Han er en forsigtig og sikker bilist. Og jeg er stolt af ham, siger hun.

      Se videoen her:      

Dagens Gossip