Vanvittige billeder: 20-årig smider tøjet og hopper nøgen ind i løvebur

Chokerede vidner så til, da en 20-årig mand lørdag smed alt sit tøj og hoppede ind til løverne i en zoologisk have i Chile.

Manden blev hårdt såret, mens to løver blev dræbt under episoden, der fandt sted tidligt på dagen. Det bekræfter de lokale myndigheder.

Det skriver Daily Mail.

Manden gik efter sigende ind i et område, hvor den zoologiske haves gæster ikke har tilladelse til at være. Herfra lykkedes det ham at komme op på taget af løvernes indhegning - hvorfra han hoppede ind midt i det hele.

Den sårede unge mand blev efterfølgende bragt på et lokalt hospital for at blive behandlet for sine skader.

To løver - en han og en hun - blev skudt af dyrepassere i forsøget på at redde den dumdristige unge mands liv. Ifølge den zoologiske haves direktør var der ikke beroligende midler til rådighed.

Øjenvidner til den voldsomme hændelse hævder, at manden ‘råbte ting om Jesus’ og ifølge tv-kanalen Chilevision, fandt man et afskedsbrev i mandens tøj med hentydninger til en apokalypse, der skulle være årsag til hans forsøg på at tage sit eget liv.

Den zoologiske have var efter sigende proppet med gæster, da manden sprang ind i løveburet. Lørdag aften blev manden ifølge chilenske medier meldt uden for livsfare.

 

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip