Vanvittigt pokalnederlag til danskerklubben Mainz

16/08/2014

På højst dramatisk vis måtte trænerduoen Kasper Hjulmand og Keld Bordinggaard i Mainz 05 sige farvel til endnu en turnering på et tidspunkt, hvor Bundesligaen endnu ikke er gået i gang.

Det skete på spektakulær vis, da Chemnitzer FC vandt pokalopgøret mod Mainz med 10-9 efter straffespark og en kamp, der gyngede frem og tilbage i 120 minutter og mere til.

Favoritterne kom ellers planmæssigt fra land mod hjemmeholdet, der spiller i den tredjebedste tyske række.

Niki Zimling lavede et drømmemål, da han med højrefoden sparkede bolden i mål fra 20 meters afstand. Kort efter pausen gjorde Shinji Okazaki det til 2-0, og så skulle den jo egentlig bare køres hjem.

Men Chemnitz fightede sig tilbage i opgøret og fik både udlignet til 2-2 og 3-3 og fremtvang dermed forlænget spilletid.

Her blev der scoret hele fire gange, og denne gang var det Mainz, der to gange kom tilbage efter at have været bagud.

Helt vanvittigt var det, da Johannes Geis to minutter inden i overtiden udlignede til 5-5 med et mål scoret fra midterlinjen.

Anstrengelserne var dog forgæves, for Mainz tabte straffesparkskonkurrencen 4-5 og er altså ude af pokalturneringen.

I sidste uge måtte klubben sige farvel til Europa League efter samlet nederlag til de upåagtede grækere fra Asteras Tripolis.