Vardy bringer Leicester tættere på sensationel titel

10/04/2016

Meget skal efterhånden gå galt for Leicester og Kasper Schmeichel, hvis ikke holdet skal vinde klubbens første engelske mesterskab.

Leicester vandt for femte gang i træk uden at lukke mål ind i Premier League, da det blev til en 2-0-sejr på udebane mod nedrykningstruede Sunderland.

I de fire foregående opgør havde Leicester vundet med cifrene 1-0.

Jamie Vardy stod for de afgørende scoringer. Første gang efter 66 minutter, da den engelske landsholdsangriber kom alene igennem og fornemt udplacerede Sunderlands keeper Vito Mannone.

Samme Vardy var også på spil i overtiden, da han rykkede forbi Mannone og scorede i et tomt mål.

Schmeichel var sikker de få gange, han blev sat på prøve. Blandt andet diskede den danske landsholdsmålmand op med en god redning kort før pausen, da et skud blev rettet af.

Sunderlands indskiftede Jack Rodwell fik en gigantisk mulighed for at udligne til 1-1 inden Vardys anden scoring, men helt fri skød Rodwell langt over Schmeichels mål.

Der var også flere chancer til Leicester, men både Vardy og den tidligere FC København-spiller Daniel Amartey var ikke i stand til at få scoret yderligere.

Leicester fører lige nu Premier League med 72 point efter 33 kampe. Tottenham, som senere søndag tager imod Manchester United, har 62 point efter 32 kampe.