Varm weekend venter

»Der er en del varme på programmet de næste par dage. Så det ser ganske fint ud, hvis man er til de høje temperaturer,« siger hun.

Allerede torsdag begynder det at blive gradvist varmere, og temperaturen vil fortsætte med at stige indtil på lørdag, hvor sommervejret kulminerer med omkring 28 grader og masser af sol.

»Det er især Jylland, der får glæde af de 28 grader på lørdag. I resten af landet er det lige et par grader mindre, måske omkring de 25 grader. Så man kan godt tale om, at landet her i weekenden kan blive ramt af en varmebølge,« fortæller meteorologen.

Fredag kommer termometerets røde indikator til at ligge omkring 23-25 grader. De varmeste steder finder man inde i landet væk fra kystområderne, hvor det bliver en anelse koldere.

»Der er ikke tale om en regulær hedebølge de næste par dage og i weekenden, men det bliver varmt. Samtidig er der stadig ikke udsigt til regn her den næste uges tid,« siger Anja Bodholdt til bt.dk.

Det er et højtryk, der har ligget sydvest for de britiske øer, der i den seneste tid har sikret os lunt og tørt sommervejr. Det højtryk vil nu rykke endnu tættere på Danmark, så derfor kan vi lørdag måske gå en af årets hidtil varmeste dage i møde.

Søndag fortsætter det gode vejr over hele landet med 20-25 grader, mens vejret også mandag viser sig fra sin gode side med temperaturer omkring 22-26 grader.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip