Vejen EH-direktør: Klubben kan stadig reddes

Der mangler halvanden million kroner i klubkassen hos Vejen EH, og det fik torsdag klubben til at lukke.

Men nøglen er ikke drejet helt om endnu, hvis det står til Vejen EH's direktør Henrik Schmidt-Ebbesen, som stadig håber på et mindre mirakel fra investorer eller sponsorer, som kan træde til.

- Det er det sidste strå, vi har. Der er folk, som indtil vi formentlig bliver erklæret konkurs, kan nå at redde klubben ved at melde sig på banen og sige, at vi selvfølgelig skal spille håndbold i Vejen.

- Det er det, som er så frustrerende i det her. At vi skal helt her ud og hænge. Det har vi faktisk selv prøvet nogle gange, hvor vi har reddet klubben. Vi har dog ikke været helt herude før, siger Henrik Schmidt-Ebbesen.

Det ærgrer direktøren, at så relativt lidt kan ødelægge det hele. Men håbet om redning er ikke slukket endnu.

- Det er set før. Og jeg ved godt, at halvanden million kroner kan lyde som mange penge - det er det også for mig - men i det store billede er det ikke meget.

- Vi kører en ligaklub i verdens bedste liga for fem millioner kroner. Det er ikke mange penge i det spil. Så derfor er det sindssygt frustrerende, fortæller Henrik Schmidt-Ebbesen.

Han forklarer, at klubben ville risikere at stå med stort minus, hvis ikke ledelsen handlede nu. Derfor var det eneste mulige træk at lukke klubben ned og så håbe på det bedste.

- Vi arbejder på at skaffe halvanden million. Nogle har meldt sig på banen, men bare ikke nok.

- Og der var nogle ting, som faldt fra hinanden i går og så sent som i morges, og så måtte vi bare sige, at vi ikke havde tid til at stykke puslespillet sammen en gang til.

- For så ender vi med at stå at skylde en masse penge væk, og det vil vi altså ikke. Så det her er et sidste råb om hjælp, siger direktøren.

/ritzau/

Dagens Gossip