Vejen Kommune forbedrer likviditeten med 60 millioner kroner

Det går godt i Vejen Kommune. Det viser regnskabet for 2012, hvor kassebeholdningen er forbedret med 60 millioner kroner.

Kommunen forventer, at overskuddet på den ordinære drift bliver på 137 millioner kroner. Samtidig er likviditeten også blevet forbedret med 60 millioner kroner. Det er tredje år i træk, at kommunen forbedrer sin likviditet.

Det glæder borgmester, Egon Fræhr:

- Det er meget positivt, at vi igen i år opnår et fint regnskabsresultat. Vi har i de seneste år haft fokus på at effektivisere og bruge ressourcerne mest hensigtsmæssigt, og det er i høj grad frugterne af denne indsats, vi høster nu. Derudover glæder det mig, at vi formår at holde os inden for budgetterne, siger han.

Der er flere forklaringer på regnskabsresultatet. For det første har mange af kommunens institutioner sparet op i løbet af året. Det er penge, som de får overført til 2013.

Derudover er der på flere af kommunens udgiftsområder blevet brugt færre penge end forventet ved årets start. Det gælder blandt andet på skoleområdet, hvor der er blevet brugt færre penge på elevbefordring og på betalinger til andre kommuner.

Cirka 60 millioner kroner er ikke blevet brugt i drifts- og anlægsmidler. De overføres til 2013.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip