Vejen mod EM i 2016 begynder på Wembley

Efter den mislykkede VM-kvalifikation skal det danske fodboldlandshold sætte nye mål. Og det første store mål bliver at komme med til EM i Frankrig i sommeren 2016.

Derfor kommer aftenens venskabskamp på et godt tidspunkt, fordi landstræner Morten Olsen kan begynde at forme sit nye hold allerede nu.

- Vi skal ikke kigge tilbage, men fremad. Vi har et halvt år til, at en spændende EM-kvalifikation begynder - næsten på dato. Og det er det, vi skal bruge kampen mod England til, siger Olsen.

Landstræneren giver Kasper Schmeichel chancen fra start i målet, og der vil formentlig også være flere andre nye indslag på banen.

Når man spejder ned over navnene i den danske trup, som også tæller typer som Jesper Juelsgård, Jakob Poulsen, Emil Larsen og Kasper Kusk, så kan der blive plads til eksperimenter hist og her.

- Wembley er et sted, mange spillere kun kommer til at spille én gang i livet. Det er i sig selv motivation nok for os alle sammen, mener Olsen.

England er kvalificeret til VM i Brasilien, og drømmen om at komme med i den engelske trup lever i bedste velgående for de fleste af spillerne. Men ikke alle kommer med til Brasilien, og det giver England en fordel mod Danmark.

- Min kollega (Roy Hodgson, red.) har udtaget 30 spillere. Det eneste, vi kan sige, er, at det er mere end topmotiverede spillere, fordi de skal skære truppen ned til 23 spillere. De vil alle med til Brasilien.

- De er i kampform. De er godt i gang med slutspurten, og derfor har de en fordel frem for os, pointerer Olsen.

Kampen mellem England og Danmark begynder i aften klokken 21.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip