Vejle Boldklub forlænger med topscorer

Vejle Boldklub har forlænget kontrakten med den 17-årige angriber Patrick Rasmussen, der spiller på klubbens hold i U/19-Ligaen, men allerede har fået debut på klubbens førstehold, med 2½ år, så den nu løber frem til sommeren 2016.

Den målfarlige, U/18-landsholdsangriber har tidligere været topscorer i U/17-Ligaen og er noteret for seks ungdomslandskampe for Danmark.

- Jeg er rigtig glad for, at vi har forlænget kontrakten med Patrick Rasmussen. Han har de seneste par år taget nogle kæmpe skridt. Patrick Rasmussen er en målscorer-type, der elsker at lave mål, og så er han utroligt forudseende. Kontraktens længde på et år ind i seniortiden signalerer, at vi tror på Patrick Rasmussen, siger talentchef i Vejle Boldklub, Lasse Christensen, i en pressemeddelelse.

Patrick Rasmussen, der er topscorer på klubben U/19-Ligahold med fem mål i efteråret, glæder sig over den nye aftale med barndomsklubben.

- Det er rigtig, rigtig dejligt at have forlænget kontrakten med Vejle Boldklub. Det kunne ikke være bedre, og jeg tager forlængelsen som et kæmpe skulderklap, siger Patrick Rasmussen.

Dagens Gossip

Dagens TV