Vejle Boldklub forlænger med topscorer

Vejle Boldklub har forlænget kontrakten med den 17-årige angriber Patrick Rasmussen, der spiller på klubbens hold i U/19-Ligaen, men allerede har fået debut på klubbens førstehold, med 2½ år, så den nu løber frem til sommeren 2016.

Den målfarlige, U/18-landsholdsangriber har tidligere været topscorer i U/17-Ligaen og er noteret for seks ungdomslandskampe for Danmark.

- Jeg er rigtig glad for, at vi har forlænget kontrakten med Patrick Rasmussen. Han har de seneste par år taget nogle kæmpe skridt. Patrick Rasmussen er en målscorer-type, der elsker at lave mål, og så er han utroligt forudseende. Kontraktens længde på et år ind i seniortiden signalerer, at vi tror på Patrick Rasmussen, siger talentchef i Vejle Boldklub, Lasse Christensen, i en pressemeddelelse.

Patrick Rasmussen, der er topscorer på klubben U/19-Ligahold med fem mål i efteråret, glæder sig over den nye aftale med barndomsklubben.

- Det er rigtig, rigtig dejligt at have forlænget kontrakten med Vejle Boldklub. Det kunne ikke være bedre, og jeg tager forlængelsen som et kæmpe skulderklap, siger Patrick Rasmussen.

Dagens Gossip