Vejle kravler mod toppen efter jysk målfest

20/03/2016

Kampen om oprykning til Superligaen er tæt i år, og mange hold i Bet 25 Ligaen ligger inden for rækkevidde af de tre pladser, der udløser en billet til den bedste række.

I den kamp tog Vejle Boldklub søndag et vigtigt skridt mod toppen med en 4-3-sejr over AC Horsens.

Første halvleg kastede ingen mål af sig, men med lidt over en halv time tilbage eksploderede kampen i en sand målfest.

Fra Thomas Mikkelsens 1-0-scoring for Vejle bølgede kampen frem og tilbage, og da Bubacarr Sanneh udlignede til 3-3 for Horsens efter 90 minutter, lignede det en pointdeling mellem de to hold.

Men sådan skulle det ikke gå, for tre minutter inde i overtiden afgjorde Anders Kaagh festen for Vejle med en 4-3-scoring.

Med sejren i den målrige kamp kommer Vejle op på 33 point, blot to point efter netop Horsens, der indtager den tredjeplads, som giver oprykning til Superligaen.

Også Silkeborg IF havde vigtige point at kæmpe for i oprykningskampen mod et af rækkens bundhold Skive IK.

Men en udvisning efter en times spil svækkede Silkeborg-holdet, der kort efter kom bagud 0-1.

Silkeborg fik dog hevet et enkelt point hjem, da Mikkel Vendelbo udlignede med ti minutter tilbage af kampen.

En sejr kunne potentielt have bragt Silkeborg ét point fra tredjepladsen, men med det ene point må Silkeborg se sig overhalet af Vejle, og klubben indtager nu femtepladsen.

Også HB Køge mistede vigtige point med et 1-2-nederlag til FC Roskilde, efter Køge havde ført kampen med 1-0.