Vejle lokker Esbjergs salgschef tilbage som direktør

Skrevet af admin

14/07/2016

Dagens topnyheder

Henrik Tønder nåede kun at være Esbjergs salgschef i lidt over to år.

Ved udgangen af denne måned forlader han superligaklubben Esbjerg, og han skifter tilbage til jobbet som direktør i Vejle Boldklub, som befinder sig i den næstbedste fodboldrække.

- Jeg har været særdeles glad for samarbejdet med alle i og omkring Esbjerg og har haft to rigtig gode år i klubben.

- Der er på ingen måde tale om et fravalg, men om, at jeg har fået en mulighed for at være med til at bygge noget op, som jeg mener, jeg bør forfølge, siger Henrik Tønder til Esbjergs hjemmeside.

Den 41-årige salgschef kom til Esbjerg fra stillingen som direktør i Vejle, og Esbjerg-direktør Søren Poulsen beklager, at selskabet mister Henrik Tønder.

- Henrik Tønder har med sin erfaring, evne til at strukturere salgsarbejdet og personlige egenskaber skabt bemærkelsesværdige resultater i Esbjerg, og vi vil komme til at savne ham.

- I ledelsen har vi været bekendt med hans beslutning i nogen tid og har indledt bestræbelserne på at finde hans afløser, siger Søren Poulsen.

Esbjerg øgede i 2015 sponsorindtægterne med 17 procent til 37 millioner kroner i et sportsligt vanskeligt år.

Henrik Tønder er overbevist om, at Esbjerg også i fremtiden vil nyde massiv opbakning fra erhvervslivet i Sydvestjylland.

- I min tid i Esbjerg er jeg blevet overbevist om det kæmpepotentiale, klubben har, og jeg har mærket den opbakning og interesse, som Esbjerg på både godt og ondt nyder i sin region.

- Klubben betyder enormt meget for mange mennesker i det sydvestjyske område, siger Henrik Tønder.

I Vejles nye organisation vil den tidligere direktør og mangeårige økonomiansvarlige Brian Kristensen få titlen som økonomichef og forsætter dermed i klubben.

/ritzau/