Vejle rykker mod toppen efter sejr i Fredericia

18/11/2013

Vejle Boldklub Kolding holder liv i drømmen om at vende tilbage til Superligaen, mens FC Fredericia får meget svært ved at rykke op.

Det er konklusionen efter det østjyske lokalopgør mandag aften, som det gæstende Vejle-mandskab vandt 3-1.

Med sejren rykker Vejle Boldklub Kolding op på fjerdepladsen i Nordicbet Ligaen med 28 point for 17 kampe.

Det er fire point færre end AC Horsens, der i øjeblikket besætter andenpladsen, som udløser oprykning.

Hobro fører suverænt med 38 point for 16 kampe.

FC Fredericia hænger fast på syvendepladsen med 24 point.

Det så ellers lyst ud for værterne, da den tidligere Vejle-spiller Nikolaj Hagelskjær efter cirka 20 minutter blev spillet igennem, og han scorede på Morten Haastrup Jensen i Vejles mål.

Føringen holdt dog kun i lidt over 10 minutter, inden gæsternes Rasmus Hansen blev spillet fri, og han hamrede 1-1-udligningen i mål med et højt skud.

Det lignede et uafgjort resultat ved pausen, men Vejles Kristian Gaarde ville det anderledes.

Han var hurtigt over en returbold, da Fredericia-målmanden Jakob Køhler havde halvklaret en afslutning, og så kunne Vejle gå til pause foran 2-1.

Fredericia indledte anden halvleg glimrende, men sløset forsvarsspil førte til Vejles sidste scoring.

Kristian Gaarde stod meget fri ved et indlæg og kunne sende bolden i nettet til 3-1.

I de afsluttende minutter havde Fredericias Thomas Mikkelsen en afslutning, der ramte både overliggeren og den ene stolpe, inden den slog ned lige omkring målstregen.

Men mål blev der ikke dømt, og så var det slut for Fredericia.