Vejle-sejr skubber Vendsyssel væk fra oprykningsplads

Lyngby har fortsat problemer med at vinde sine kampe, og David Nielsens mandskab skal måske begynde at kigge sig over skulderen i toppen af den næstbedste række.

For mens Lyngby måtte nøjes med 0-0 i en chancefattig kamp i Roskilde, var der udesejre til forfølgerne Vejle og Silkeborg i mandagens spillerunde.

Vejle var næsten en halvleg om at prikke hul på Skive, men da først Thomas Mikkelsen havde headet Christian Sivebæks indlæg i nettet, var østjyderne i kontrol.

Simon Nagel og Kim Elgaard scorede i slutfasen, så Vejle endte med en 3-0-sejr over rækkens nummer tredjesidst.

Vejle stryger dermed op på andenpladsen med 39 point, et mere end AC Horsens, der dog har en udsat kamp mod Vendsyssel i baghånden.

Netop Vendsyssel er med Vejles sejr nu uden for oprykningspladserne. Vendelboerne indledte ellers foråret med en buffer på seks point ned til fjerdepladsen. Netop Vejle og Vendsyssel mødes i et topbrag torsdag aften.

Den kamp vil også blive fulgt med stor interesse hos sidste sæsons nedrykker Silkeborg, der fortsat kan skimte en returbillet til den bedste række.

Den tidligere AGF'er Davit Skhirtladze lavede sit første mål for Silkeborg, og det skaffede ham en titel som matchvinder i udekampen mod Helsingør, der blev slået med 1-0.

Med 36 point har Silkeborg to point op til den tredjeplads, der betyder avancement til den bedste række.

Lyngby har stadig et forspring på otte point på førstepladsen, men oprykningsfavoritten er ikke just i storform og har nu spillet uafgjort i tre ud af de sidste fire kampe.

På en besværlig og knoldet bane i Roskilde skabte Lyngby ikke mange målchancer, og selv om gæsterne fik etableret et pres i slutfasen, blev kampen aldrig det store sus og sluttede uden scoringer.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip