Vejle styrer videre mod Superligaen efter målfest

13/11/2015

Vejle Boldklub er igen at finde i 1. divisions top-tre, som til foråret vil være lig med oprykning til Alka Superligaen.

Med en hjemmesejr på 4-2 over FC Roskilde avancerede Vejle til tredjepladsen med et point ned til nummer fire, Horsens, som dog har spillet en kamp færre.

Den færøske spiller Joan Simun Edmundsson gav Vejle en perfekt start med scoringen til 1-0 efter ti minutter, og han var også mand for at øge føringen efter 64 minutter.

13 minutter før tid lignede det afgørelsen, da Thomas Mikkelsen scorede til 3-0.

Men udeholdets Bajram Fetai gav ikke op. Først reducerede han til 1-3 med ni minutter tilbage, og i sidste minut scorede han til 2-3 på straffespark.

Men i Roskildes jagt på udligning slog Vejle i stedet kontra og satte tingene på plads ved Anders Kaaghs 4-2-mål.

Dermed er Vejle noteret for 30 point efter de første 17 kampe. FC Roskilde ligger næstsidst i ligaen.