Vejles superligadrøm lider et knæk mod Helsingør

14/04/2016

Den gamle storklub Vejle Boldklub drømmer om at vende tilbage til Alka Superligaen, men vejlenserne fik et slag i ansigtet, da de på hjemmebane tabte 2-3 til Helsingør torsdag aften.

Østjyderne kom ind til kampen med selvtillid efter en god stime, der har indbragt 13 point for fem kampe, men de måtte forlade stadion med bøjede hoveder efter Daniel Pedersens sejrsmål fem minutter før tid.

Superligaaspiranterne kom ellers stærkt fra start, og der var bare spillet fire minutter, da Thomas Mikkelsen bragte dem foran 1-0.

Da lignede det den ventede sejr mod et gæstehold, der ikke har meget andet end æren at spille for, men Helsingør slog hurtigt igen, da Philip Zinckernagel scorede på et afrettet skud.

Fem minutter før pausen kom gæsterne endda i front ved Vito Hammershøy-Mistrati, men lige inden halvtid fik Vejle udlignet på et pragtmål.

Vejlenserne fik frispark et stykke uden for straffesparksfeltet i venstre side, Simon Nagel gik til bolden og tordnede den i lige linje op i det modsatte målhjørne.

Hjemmeholdet formåede dog ikke at udnytte rygstødet og skabte overraskende få chancer i anden halvleg.

Mod slutningen overtog Helsingør endda kontrollen med kampen og snuppede alle tre point på Daniel Pedersens sene scoring.

Vejle er på tredjepladsen i den næstbedste række med 43 point. Nærmeste konkurrent, Silkeborg, har et point færre på fjerdepladsen, men har en kamp til gode.