VELFAC leverer over 2.000 vinduer og døre til renovering

 

I denne måned begynder Boligforeningen Kristiansdal en stor renovering af afdelingen Heliosvænget i Odense, som består af 38 kareer af rækkehuse opført i 1978. Ønsket fra afdelingens side har været at udskifte vinduer og døre til mere energirigtige modeller. VELFAC skal levere 2.035 vinduer og døre.

- VELFAC blev valgt som leverandør af flere grunde. Det var vigtigt for os, at vinduesrenoveringen bliver udført med respekt for byggeriets oprindelige udtryk. VELFACs Ribo Alu vinduer viste sig at opfylde vores behov, fordi de er specielt designet til renovering. Samtidig er de energirigtige og kræver ikke meget vedligeholdelse, hvilket er godt for afdelingens økonomi og beboerne fremover, fortæller inspektør Carsten Friis fra Boligforeningen Kristiansdal.

VELFAC glæder sig til samarbejdet

Boligforeningen Kristiansdal har bestilt 2035 vinduer og døre fra VELFAC.

- Det er ikke så tit i dagens Danmark, at vi ser ordrer i den størrelsesorden, så naturligvis er vi meget stolte over at kunne levere vores nye vinduesserie, siger salgskonsulent Kenneth Hansen fra VELFAC, og fortsætter:

- Elementerne til Ribo Alu-serien er samlet ved hjælp af nye metoder, der forlænger vinduernes levetid. Beslagene er samtidig de mest indbrudssikre på markedet, så beboerne kan roligt glæde sig.

Dagens Gossip