Veloplagt Bo Spellerberg afværger KIF-skuffelse

10/02/2016

Bo Spellerberg var ikke blandt Gudmundur Gudmundssons udvalgte, da Danmark deltog ved EM i Polen, men onsdag beviste håndboldprofilen, at han i hvert fald besidder niveau til at afgøre kampe i den bedste danske liga.

Han var banens mest dominerende skikkelse med ti mål, da KIF Kolding København på hjemmebane slog Skive med 20-16 efter stillingen 8-9 ved pausen.

Dermed stod Spellerberg for halvdelen af sit holds mål i den målfattige affære.

Indtil begyndelsen af anden halvleg så Skive ellers ud til at kunne overraske i kampen, men KIF fik kontrol over begivenhederne.

Skive var dog blot bagud med to mål, da der resterende lidt mere end tre minutter, men KIF afværgede endnu en skuffelse i ligaen.

KIF har nu 24 point for 19 kampe på ligaens fjerdeplads.

I onsdagens anden kamp spillede HC Midtjylland og Aalborg uafgjort 26-26.

Førstnævnte, der søndag vandt pokalfinalen, lignede ellers et hold på vej mod nederlag ved stillingen 10-15 otte minutter inde i anden halvleg.

Men midtjyderne kæmpede sig tilbage og var faktisk i sikker vinderposition foran 26-23 med mindre end tre minutter tilbage, men otte sekunder før tid udlignede nordjydernes Christian Jensen til slutfacit.