Velspillende Real Madrid kører City over i testkamp

24/07/2015

Det må have været opløftende for den nye Real Madrid-træner Rafael Benitez at se sit hold i fredagens testkamp mod Manchester City i Melbourne, hvor spanierne klart overmatchede sine engelske kolleger.

I en glimrende første halvleg sad Cristiano Ronaldo og co. på spillet, og efter godt 20 minutter kom belønningen, da Karim Benzema flot flugtede et indlæg fra Gareth Bale i kassen.

Få minutter senere sendte Toni Kroos en millimeter-præcis aflevering over City-forsvaret og ind i fødderne på Ronaldo, som via Joe Hart fordoblede føringen.

Kort før pausen gjorde Pepe det til 3-0 på hovedstød ved et hjørnespark, men med en smule hjælp fra kampens dommer fik englænderne reduceret inden pausefløjtet.

Nytilkomne Raheem Sterling forsøgte at tæmme en lang fremlægning, og efter berøring på hans egen hånd kom Real Madrid-anfører Sergio Ramos på tværs og satte også hånden på bolden.

Dommeren så dog ikke Sterlings berøring med hånden, som også kan være vurderet som utilsigtet, men han valgte at dømme straffespark, selvom forseelsen skete lige uden for feltet.

Yaya Toure omsatte sikkert fra straffesparkpletten.

I anden halvleg blev der skiftet livligt ud fra begge trænere, og indskiftede Denis Cheryshev gjorde det til 4-1, som blev kampens resultat, og Rafael Benitez var glad for afslutningen på turen til Australien.

- Det har været en god tid her. Hver dag er vores fysik blevet en smule bedre. Holdet spillede med intensitet og aggression, siger Benitez efter sejren ifølge Reuters.

Ud over nederlaget måtte City-manager Manuel Pellegrini se nyindkøbte Fabian Delph udgå med en skade i begyndelsen af kampen.