Velvidende mor giftede sig med datterens sexkrænker

I disse dage kører en retssag mod en 47-årig mand fra Hillerød, som er tiltalt for blufærdighedskrænkelse og anden kønslig omgang end samleje med sin steddatter.

Den 47-årige mand erkendte i går i retten, at han havde blufærdighedskrænket pigen, men han nægtede resten af anklagerne.

Men der er en særlig twist i denne sag, som kan få hårene til at rejse sig på de fleste.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Moderen til den lille pige, som blev udsat for seksuelle tilnærmelser af forskellig karakter, vidste godt, at den 47-årige mand havde forulempet hendes datter, men alligevel valgte moderen efterfølgende at indlede et forhold med den tiltalte, som hun stadig er gift med i dag.

Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

I 2001 flytter kvinden sammen med den tiltalte, som havde blufærdighedskrænket hendes dengang 11-årige datter et par år tidligere.

LÆS OGSÅ: Frustreret mor: Hjælp med at få min lilel piges sexkrænker dømt

Krænkelserne fandt sted, da den 47-årig, som startede med at være en ven af familien, passede pigen og hendes bror i perioder.

I otte år boede datteren sammen med sin krænker, og det gav store problemer. I teenageårene led hun af spiseforstyrelser og blev flere gange indlagt, da sygdommen var ved at tage livet af hende.

Moderen har forklaret i retten, at hun ikke forbandt datterens sygdom med hendes forhold til stedfaren, men i stedet til hendes stræbsomhed i skolen.

- Det er først nu, at jeg tænker tanken, at det er sådan det hænger sammen, forklarede moderen i retten ifølge Frederiksborg Amts Avis.

I dag ser den nu 23-årige datter hverken sin mor eller stedfar.
  

Dagens Gossip