Ven tager skraldet for Biebers vanvidskørsel

En af Justin Biebers venner hævder nu, at det var ham, der sad bag rattet i sangerens hvide Ferrari, da politet fornylig rykkede ud til Los Angeles-forstaden Calabasas efter anmeldelser om vanvidskørsel i det stille villakvarter, hvor Bieber bor.

Rapperen Tyler, The Creator leverer en tilståelse på Twitter: »Det var mig bag rattet i Justins bil. Lad være med at give ham skylden. Folk bander faktisk ondsindet løs om, at det var ham, det ikke var«, skriver popstjernens gode ven.

Tylers udmelding står i skærende kontrast til politiets oplysninger.
De betjente, som var i Calabasas den 27. maj, indsamlede udsagn fra adskillige vidner, som alle pegede på Bieber. Desuden har TV-værten Keyshawn Johnson udpeget popstjernen som fartbøllen. Den tidligere footballspiller forklarede politiet, at han satte efter sangeren, da denne var tæt på at køre hans treårige datter ned. Efter eget udsagn fulgte Johnson Bieber hele vejen hjem til garagen hvor han på tæt hold så sangeren stige ud af Ferrarien i førersiden og talte med ham.

TV-værten fastholder, hvad han så dén dag: »Jeg kan godt kende forskel på en ung sort knægt og en ung hvid knægt i en bil. Jeg har selv børn af blandet race«, siger Johnson til hjemmesiden TMZ og tilføjer: »Vi har at gøre med en 19-årig gut, som føler, han kan tillade sig hvad som helst og drøner rundt på vejene. Den går altså ikke«.

Få dage efter den vilde kørsel i Calabasas fik Bieber angiveligt en fartbøde. En anden af sangerens venner hævder imidlertid, at denne sag ligeledes handler om forveksling. I dette tilfælde er det rapperen Lil Twist, som tager skraldet.

Ifølge Johnson var det også ham, Bieber forsøgte at tørre ansvaret af på den 27. maj. Sangeren forklarede angiveligt den tidligere NFL-stjerne, at de to unge mænd blot havde byttet plads ved hjemkomsten, fordi Bieber bedre kunne parkere Ferrarien.

Sangeren nægtede at udtale sig til politiet, der fortsætter efterforskningen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip