Venner arrangerer overraskelses-begravelse for kammerat, der skoddede dem til fordel for ny kæreste

Da den 20-årige Kerian Cable lørdag forlod sit hjem, gjorde han det i den tro, at han skulle have en sjælden bytur med sine kammerater.

Det skulle han som sådan også. Men de havde gjort lidt ekstra ud af den, rapporterer Wales Online.

Faktisk havde de arrangeret hans “begravelse”. Komplet med kiste, ligvogn og en “præst”.

- Keiran havde været i et forhold i nogle måneder, og det føltes som om, han var død, fordi ingen af os havde set ham siden, og han svarede ikke på nogle af vores sms’er eller emails. For et par uger siden var vi alle på en bar og begyndte at sige “Hvil i fred, Keiran”, så vi besluttede os for, at hvis han ikke ville gå ud med os og ville lade som om, han var død, kunne vi arrangere en begravelse for ham, siger vennen Ben Sullivan.

Læs også: De stiller sig bag gommen i kørestolen - men se, hvad der sker, når bruden kommer ind

En af vennerne brugte det meste af fredag og lørdag på at lave en kiste. En anden ven var klædt ud som præst og holdt taler fra Det Gamle Testamente, mens en tredje havde skrevet en sang for at ære den “afdøde”.

- Jeg lånte en ligvogn, og vi kørte kisten fra bar til bar med præsten foran og alle drengene i optog bag den. Vejen var helt afspærret. Det var fantastisk, siger Ben Sullivan.

Hovedpersonen tog overraskelsen med et smil.

 

- Så snart jeg gik ind på baren, blev jeg mødt af 50 drenge i jakkesæt, som jublede, siger Keiran Cable og tilføjer, at han var i totalt chok, og at hans kinder gjorde ondt af at smile.

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip