Venner-stjerne debuterer med teaterstykke

Matthew Perry har som flere andre skuespillere haft svært ved at slippe ud af skyggen fra sin egen succes, og for mange er han derfor først og fremmest blevet synonym med rollen som den sarkastiske Chandler Bing i "Venner".

Men nu begiver skuespilleren, der har haft blandet succes siden hitserien sluttede i 2004, sig ud på et helt nyt spor. Han har nemlig skrevet et teaterstykke om bekymringerne, der presser sig på, når man nærmer sig de fyrre og endnu ikke har styr på familielivet.

Stykket, der skal opføres i London, hedder "The End of Longing" og handler ifølge Reuters om fire "fortabte sjæle, der leder efter en mening".

I et interview med nyhedsbureauet fortæller Perry, at publikum kan forvente en dyster forestilling.

- Disse personer er på et sted i deres liv, hvor de fleste mennesker allerede har styr på tilværelsen, er gifte og har børn. Ingen af disse karakterer er på dette punkt, så de føler et vist pres for at opnå det i deres liv, fortæller Perry.

- Jeg ville bare skrive noget selv, for jeg har aldrig skrevet noget selv før. Og så begyndte de her monologer at komme ud. Så jeg indså, at jeg var ved at skrive et stykke, og jeg kan godt lide temaet med folk, der forsøger at forbedre sig selv.

Den 46-årige skuespiller og manuskriptforfatter er indtil videre ydmyg omkring stykket, som han dog mener har fået en god start.

- Jeg håber, at folk kan lide stykket. De har kunnet lide det indtil videre. Og jeg håber, at jeg er god i det, så det er det eneste, jeg kan gøre, fortæller han.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip