»Venner«-stjerne slæbes i fogedretten

Hun skylder angiveligt et store beløb for arbejde, der er udført på den villa, skuespillerinden og hendes forlovede Justin Theroux købte i bydelen Bel Air sidste efterår.

Ifølge J.R. Darnell Associates Inc. fik den tidligere »Venner«-stjerne anlagt en træterasse, som hun aldrig betalte for. I stedet blev den revet ned efter få dage.
J.R. Darnell Associates skriver til retten, at firmaet udførte forskelligt arbejde på ejendommen i perioden fra oktober sidste år til marts i år. Den økonomiske side af sagen forløb uden problemer - lige indtil Aniston tilbageholdt betalingen for den terasse, der blev anlagt til en fest den 24. marts.

Dagen efter klagede Aniston over arbejdets kvalitet, men byggefirmaets sagkyndige fik aldrig chancen for at undersøge terassen. Den blev uden videre fjernet.

Skuespillerinden vil nu ikke betale de 43.710 dollars, terassen kostede, og virksomheden anmoder derfor fogedretten om at tvinge den celebre kunde til at slippe de knap 245.000 kroner.

Den nyistandsatte villa dannede i øvrigt rammen, da Aniston i weekenden fejrede sin forlovedes 42-års fødselsdag med en kæmpefest, hvor stjerner som Ben Stiller, Tobey Maguire, Don Cheadle og Ellen DeGeneres nød de lækre omgivelser.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip