Venner-stjerne strammer ballerne op til ferie

Skrevet af admin

19/08/2014
De fleste kvinder vil gerne tage sig godt ud i bikini. Det gælder også superstjernen Jennifer Aniston, der godt kan finde på at træne lidt ekstra og skære ned på snackeriet før en romantisk ferie med kæresten Justin Theroux.Det afslører skuespillerens private yogatræner Ingber over for ABC News.- Jen er meget vedholdende i forhold til sin træning og diæt. Men når der er noget, hun har brug for at fokusere lidt ekstra på, strammer hun yderligere op, fortæller Ingber og fortsætter:- For eksempel kan hun finde på at skære lidt ned på snacksene op til en rejse, hvor hun gerne vil vise sin flotte krop frem, siger Ingber om den 45-årige Hollywoodstjerne.Ingber, som er en velrenommeret træner i Hollywood og har flere store berømtheder på sin klientliste, fortæller at Aniston - som så mange andre kvinder - har nogle særligt følsomme områder, som hun ynder at give lidt ekstra opmærksomhed under træningen.- Hun fokuserer helt klart på balleøvelser. Jeg tilføjer gerne nogle squats til hendes yogarutine. Squats er efter min mening den bedste måde at løfte numsen på. Det er jo et område, de fleste af os gerne så sad lidt højere, siger hun.Men når Jennifer Aniston trækker i træningstøjet og parerer ordrer fra sin instruktør, lader hun sig ikke kun inspirere af Ingbers ekspertise. Inspirationen går lige så meget den anden vej, afslører den populære yogainstruktør.- Jennifer har helt klart inspireret mig til at drikke mere vand. Jeg træner så meget bedre, når jeg sørger for at indtage rigeligt med væske. Når du drikker vand, føler du dig heller ikke lige så sulten, siger Ingber og fortsætter:- Hun er en fantastisk inspirerende kvinde og virkelig positiv person. Det er meget tydeligt, at alle, der arbejder sammen med hende, gør det godt. Hendes positivitet smitter simpelthen, slår Ingber fast.Ifølge ABC News tilbringer Jennifer Aniston og Justin Theroux lige nu en romantisk ferie på øen Bora Bora, hvor de angiveligt er taget til for at fejre Theroux' 43-års fødselsdag og toårsdagen for deres forlovelse.Newspaq

Mest læste i dag

De fleste kvinder vil gerne tage sig godt ud i bikini. Det gælder også superstjernen Jennifer Aniston, der godt kan finde på at træne lidt ekstra og skære ned på snackeriet før en romantisk ferie med kæresten Justin Theroux.

Det afslører skuespillerens private yogatræner Ingber over for ABC News.

- Jen er meget vedholdende i forhold til sin træning og diæt. Men når der er noget, hun har brug for at fokusere lidt ekstra på, strammer hun yderligere op, fortæller Ingber og fortsætter:

- For eksempel kan hun finde på at skære lidt ned på snacksene op til en rejse, hvor hun gerne vil vise sin flotte krop frem, siger Ingber om den 45-årige Hollywoodstjerne.

Ingber, som er en velrenommeret træner i Hollywood og har flere store berømtheder på sin klientliste, fortæller at Aniston - som så mange andre kvinder - har nogle særligt følsomme områder, som hun ynder at give lidt ekstra opmærksomhed under træningen.

- Hun fokuserer helt klart på balleøvelser. Jeg tilføjer gerne nogle squats til hendes yogarutine. Squats er efter min mening den bedste måde at løfte numsen på. Det er jo et område, de fleste af os gerne så sad lidt højere, siger hun.

Men når Jennifer Aniston trækker i træningstøjet og parerer ordrer fra sin instruktør, lader hun sig ikke kun inspirere af Ingbers ekspertise. Inspirationen går lige så meget den anden vej, afslører den populære yogainstruktør.

- Jennifer har helt klart inspireret mig til at drikke mere vand. Jeg træner så meget bedre, når jeg sørger for at indtage rigeligt med væske. Når du drikker vand, føler du dig heller ikke lige så sulten, siger Ingber og fortsætter:

- Hun er en fantastisk inspirerende kvinde og virkelig positiv person. Det er meget tydeligt, at alle, der arbejder sammen med hende, gør det godt. Hendes positivitet smitter simpelthen, slår Ingber fast.

Ifølge ABC News tilbringer Jennifer Aniston og Justin Theroux lige nu en romantisk ferie på øen Bora Bora, hvor de angiveligt er taget til for at fejre Theroux' 43-års fødselsdag og toårsdagen for deres forlovelse.

Newspaq