Vennerne indstiller eftersøgningen af Martin Svejgaard Helbo

Trods flere dages søgning er det forsat et mysterie, hvad der er hændt den 28-årige Martin Svejgaard Helbo, som har været som sunket i jorden siden natten til lørdag. Nu indstiller venner og familie eftersøgningen.

- Vi kan jo ikke de ting, politiet kan med overvågning og den slags. Det er bedst for efterforskningen. Derfor indstiller vi vores eftersøgning for nu. Men hvis politiet ringer og beder os om at rykke ud igen, så gør vi det naturligvis, siger Brian Hansen, der er en af Martin Svejgaard Helbos nærmeste venner, til tv2.dk.

Vennerne tog allerede i weekenden initiativ til en større civil eftersøgningen. Med udgangspunkt ved den forsvundne mands adresse på Nørrebro har de trasket København tynd. Men altså uden resultat.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Martin Svejgaard Helbo forsvandt efter en bytur i Kødbyen i København natten til lørdag. Politiet kan se, at den 28-årige omkring klokken 02 betalte 114 kroner for en taxa. Et vidne er sikker på at have set den 28-årige stige ud af en taxa på Nørrebrogade tæt på hjemmet.

Flere har kontaktet politiet med konkrete tip om, hvor den unge mand kan være. Enkelte mener at have set ham. På den baggrund har politiet indsamlet og gennemgået videomateriale. Men uden, det har kastet noget af sig.

TILMELD DIG NU: Danmarks nye side på Facebook med efterlysninger

Politiet holder alle muligheder åbne, men har gennem hele forløbet afvist, at der er noget, der peger på en forbrydelse.

Onsdag meddelte politiet i en pressemeddelelse, at det er på bar bund i sagen, men at efterforskningen fortsætter.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip