Vennerne kørte stærkt blødende knivoffer på hospitalet

Den 22-årige mand, der natten til onsdag døde efter et knivstik i Hvidovre, blev livsfarligt kvæstet kørt til hospitalet af sine venner. Det oplyser politiet til bt.dk.

Den 22-årige var kort forinden blevet stukket i ryggen under et masseslagsmål på Trædrejerporten i Avedøre Stationsby i Hvidovre.

Her var en gruppe på 10 - 12 mænd i gang med at lave hærværk på en bil på parkeringspladsen foran svømmehallen, da tre mænd stødte til og kom i slagsmål med gruppen.

Kort efter anholdt Vestegnens Politi tre mænd på 26, 32 og 36 år, som kom kørende i en bil. De drejer sig om tre mænd, der ifølge politiet alle kommer fra Hvidovre. Den ene af dem blødte kraftigt, og han blev følgende behandlet på hospitalet, men skulle være i stand til at blive fremstillet.

Alle tre anholdte bliver derfor fremstillet i grundlovsforhør i Dommervagten i København onsdag formiddag, og de bliver alle tre sigtede for manddrab. Anklagemyndigheden vil begære lukkede døre.

Københavns Vestegnes Politi efterlyser vidner, der har set eller hørt slagsmålet kort før midnat tirsdag aften.

De seneste tid har København og omegnes kommunerne været plaget af flere voldsomme opgør mellem rivaliserende bander, men politiet understreger, at tirsdagens opgør ikke har relation til bandekonflikten.

- Intet som helst tyder på, at episoden har forbindelse til de seneste konflikter mellem rivaliserende grupper, siger efterforskningsleder fra Vestegnens Politi, Charlotte Skovby.

Det har tidligere været fremme, at den 22-årige blev kørt på hospitalet i ambulance, men det var altså ikke tilfældet.

Dagens Gossip