Vennerne mister håbet: Hvor er Minna?

Torsdag aften og igen fredag formiddag har mellem 25 og 30 frivillige ledt efter Minna Dahl Michelsen fra Nykøbing Falster.

Desværre uden resultat.

Minna Dahl Michelsen er psykisk ustabil og har autistiske træk. Det er hendes tidligere pædagog, Pia Holmgaard Christoffersen, der tog initiativ til den private eftersøgning i aftes.

- I går ledte vi i vand og krat ved kyststrækningen fra Hasselø til Nordre Bådehavn, og nogen var i skoven og kigge, fortæller Pia Holgaard Christoffersen til Dagens.dk.

I dag ledte hun, Minna Dahl Michelsens nuværende pædagoger og venner og bekendte ved moser på Lolland.

Følg Dagens.dk på Facebook - gratis nyheder hver dag

Pia Holmgaard Christoffersen fortæller, at de frivillige nu holder pause i eftersøgningen et par dage. Både fordi de er løbet tør for steder at lede, men også fordi det tærer på psyken.

- Jeg kunne godt mærke det, da jeg kom hjem i aftes. Jeg er ret sikker på, at hun ikke er her mere. Og man risikerer jo også at finde hende, siger hun og hentyder til, at det kan være en ubehagelig oplevelse, hvis der er sket hende noget.

Hun frygter det værste, da Minna Dahl Michelsen har meget faste rutiner. Hver mandag tog hun et smut i banken, mens fredag altid stod på indkøb. Rutiner, som hun aldrig brød.

Desuden er Minna Dahl Michelsen taget afsted uden sin medicin, som hun er afhængig af.

- Så hun har regnet med at komme hjem igen. Hun havde tjek på sin medicin, fortæller Pia Holmgaard Christoffersen.

MInna Dahl Michelsen er et kendt ansigt i Nykøbing Falster. Både på grund af sit iøjnefaldende udseende og fordi hun gerne snakker med folk.

Læs også: Psykisk syg kvinde forsvundet: Frygter for hendes tilstand

Hun er sidst set på værtshuset Fortuna i lørdags ved 22-tiden.

Pia Holmgaard Christoffersen opfordrer folk på Falster og Lolland, der bor ved vand, moser eller øde områder til at gå en tur med hunden for at kigge efter Minna Dahl Michelsen.

Hun beskrives som 172 centimeter høj, kraftig af bygning og har mørkt hår samlet i en hestehale.

Hun havde en rød T-shirt og grønlige elastikbukser på. Hun havde desuden en pengekat med pas, kort, nøgler og en mobiltelefon, som er slukket, med sig.

Har du set Minna, eller kan du hjælpe politiet på sporet af hende? Så ring til Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi på telefon 114.

Dagens Gossip