Venstre: Heunicke taler mod bedre vidende

Sådan siger Venstres politiske ordfører, Ellen Trane Nørby (V), efter Socialdemokraterne har regnet sig frem til, at de fire borgerlige partier i forbindelse med august måneds sommergruppemøder har fremsat forslag for mere end 100 milliarder kroner til sammen.

»Alle de forslag, Venstre har lagt frem, er fuldt finansieret, og det ved Magnus Heunicke også godt,« siger Ellen Trane Nørby.

Blandt de politiske forslag hos de blå partier hører eksempelvis Venstres forslag om skattelettelser til erhvervslivet, som udgør fire milliarder kroner, men det er penge, som Venstre har fundet, understreger Ellen Trane Nørby.

»Det svarer til det udspil, vi kom med på vores sommergruppemøde, hvor vi fandt fire milliarder kroner i beskæftigelsessystemet, fordi, vi synes, det er bedre at finde et job til dem, der mangler et arbejde, end at vi har et beskæftigelsessystem i Danmark, som er en tredjedel dyrere end svenskernes, og hvor vi alligevel ikke formår at få folk i arbejde. Derfor mener vi, man kan bruge de ressourcer bedre,« siger Venstre-ordføreren.

Ifølge Socialdemokraternes politiske ordfører giver sommergruppemøderne hos de borgerlige partier indtrykket af en »meget, meget dyr rodebutik«, men det er en holdning, man bestemt ikke deler i Venstre.

»Der er i høj grad en samlet blå tråd igennem det, nemlig at det handler om at gøre Danmark til et mere konkurrencedygtigt samfund, så man kan skabe flere arbejdspladser og også sørge for, at den enkelte familie og den enkelte arbejdstager ikke oplever, at skattekassen kommer og tager alle kroner og ører,« siger Ellen Trane Nørby.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip