Venstre til regeringen: Drop aftale med Enhedslisten

Vend ryggen til Enhedslisten og sænk skatter og afgifter, lød det i flere omgange fra Peter Christensen.

»Drop jeres sæsonbestemte politiske kompas og lav en finanslov med Venstre. Vi har ingen fine fornemmelser. Det handler om Danmarks fremtid,« sagde finansordføreren.

Og den fremtid skal i Venstres verden ikke bygge på flere afgifter og skatter for både private og virksomheder, som partiet frygter for, hvis regeringen laver en aftale med Enhedslisten.

»Vi vil gerne have regeringen til at forstå, at flere skatter og afgifter er skadeligt for Danmark. Derfor sænk skatter og afgifter til gavn for dansk erhvervsliv og skab dermed flere arbejdspladser,« lyder V-opfordringen til regeringen.

Peter Christensen undrer sig en smule over, at statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) i august talte om ny optimisme i dansk økonomi, hvorefter Vestas måtte fyre, og entreprenørvirksomheden Pihl & Søn lukkede. Men han er enig med statsministeren i, at der blæser milde vinde over dansk økonomi.

»Derfor skal finansloven understøtte de små tegn, der tyder på, at der måske er bedre tider på vej,« siger Peter Christensen og understreger igen, at det skal ved, at regeringen sænker afgifterne og ser mod højre, når der skal indgås en finanslovaftale.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip