Ventede på at pengesedler kom ud i hundelort

Skrevet af Elo Christoffersen

13/04/2013
Amerikanske Wayne Klinkel måtte grave ubehageligt dybt i sin golden retrievers hundelort, efter hunden ved navn Sundance havde indtaget et særligt kostbart måltid. Det skriver Daily Mail. Klinkel efterlod hunden i bilen, da han og konen gjorde et stop på vej til Denver i den amerikanske delstat Colorado, hvor de skulle holde jul med deres datter. Det kvitterede Sundance med at spise fire og en halv 100-dollar sedler, som lå i bilen. En enkelt en-dollar seddel, som også lå i bilen, ville hunden dog ikke indtage. Bliv ven med Dagens.dk på Facebook Klinkel ventede tålmodigt - og iført gummihandsker - på, at sedlerne kom ud af hunden igen, hvorefter han lagde dem i blød, tørrede dem og sendte dem til det amerikanske finansministerium i håbet om, at han kan få dem vekslet til nye sedler.

Mest læste i dag

Amerikanske Wayne Klinkel måtte grave ubehageligt dybt i sin golden retrievers hundelort, efter hunden ved navn Sundance havde indtaget et særligt kostbart måltid. Det skriver Daily Mail.

Klinkel efterlod hunden i bilen, da han og konen gjorde et stop på vej til Denver i den amerikanske delstat Colorado, hvor de skulle holde jul med deres datter. Det kvitterede Sundance med at spise fire og en halv 100-dollar sedler, som lå i bilen. En enkelt en-dollar seddel, som også lå i bilen, ville hunden dog ikke indtage.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook

Klinkel ventede tålmodigt - og iført gummihandsker - på, at sedlerne kom ud af hunden igen, hvorefter han lagde dem i blød, tørrede dem og sendte dem til det amerikanske finansministerium i håbet om, at han kan få dem vekslet til nye sedler.