Ventilen sætter fokus på unges ensomhed

Ventilen Kolding sætter i morgen fokus på unge og ensomhed på den landsdækkende Ensomhedsdag.

Ventilen Kolding er et mødested for stille og ensomme unge, hvor frivillige laver forskellige aktiviteter med de unge, så de får skabt venskaber, og samtidig udvikler sig og bliver mere åbne over for andre.

- Vi har fået alliereret os med en projektgruppe fra Roskilde Universitet der hjælper os med vores Ensomhedsdag, så vi endnu bedre kan fange borgernes og især de unges opmærksomhed omkring Ventilen, og muligheden for, via frivilligt arbejde, at hjælpe de unge, fortæller Mike F. Christiansen fra Ventilen i Kolding.

Ventilen håber at arrangementet på torvet, med visuel statistik, youtube-videoer og snak med borgerne omkring ensomhed, vil få Kolding-borgerne til at reflektere over ensomhed, og hvornår de selv har følt sig ensomme, og at borgerne på den måde bliver motiveret til at vil gøre noget for ensomme unge gennem frivilligt arbejde.

Kolding Kommune har bidraget økonomisk til arrangementet, blandt andet for at få dækket de studerende fra Roskildes transportudgifter, så de får mulighed for at deltage på Ensomhedsdagen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip