Venus Williams færdig ved US Open

Der skulle tre timer og to minutter til, før den femdobbelte Wimbledon-vinder var færdig i US Open - en turnering, som hun har vundet to gange tidligere, helt tilbage i 2000 og 2001. Hun er aktuelt nummer 60 på verdensranglisten, mens Zheng Jie er nummer 56.

- Jeg ville ønske, at jeg også skulle spille tredje runde, men sådan er det ikke for mig i år. Hun gik efter hvert eneste slag. Desværre spiller jeg bare ikke konstant nok i dag. Jeg forsøgte. Men hun spillede virkeligt godt, roste Williams sin kinesiske modstander.

Den forsvarende mester hos mændene Andy Murray er videre efter en sejr i sin første runde-kampe mod franskanden Michael Lodra.

Murray vandt i tre sæt, 6-2, 6-4, 6-3. Den 26-årige skotte møder nu Leonardo Mayer fra Argentina. På grund af regn og udsættelser kom Murray til at spille sin første kamp i US Open sent onsdag aften lokal tid i New York. Det betyder, at han får et tættere program resten af turneringen.

- Alle ved, at det er hårdere at spille syv kampe på 13 dage end at spille syv kampe i løbet af 15 dage. Man får selvfølgelig mindre tid til at hvile i, men man må jo håndtere det og få så meget søvn som muligt. Nu er jeg inde i rytmen med at spille hver anden dag, som man gør ved alle de andre grand slam-turneringer.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip