Verden Rundt

UKRAINE: Det er langt fra unormalt, at verbale slagsmål i det ukrainske parlament udvikler sig til reelle slagsmål. Og nu er det sket igen, efter en politiker talte russisk fra talerstolen, skriver The Telegraph.

Episoden eskalerede, da lederen for regionspartiet, Oleksandr Yefremov, havde afsluttet sin tale på russisk. Det var ifølge det nationalistiske parti Svoboda en bevidst provokation, så flere af dets medlemmer konfronterede de politiske rivaler fra Yefremovs fløj.

Konfrontationen endte i et masseslagsmål, og selv om formanden for forsamlingen råbte, at tilhørerne skulle stoppe slagsmålet, blev man nødt til at lukke parlamentet for en kort stund, så man kunne få genskabt nogle mere normaliserede tilstande.

Verdens første hotel lavet af slik og kage

STORBRITANNIEN: Verdens første kagehotel byder torsdag gæster velkommen til en enkelt overnatning i Soho i London, skriver metro.co.uk.

Gæsterne vil blive opfordret til at spise deres vej igennem vinduer og vægge, som blandt andet er lavet af makroner, marengs og skumfiduser, eller til at tage et bad i karameliserede popcorn.

Og når man skal sove, kan man jo passende tage en lille natsnack i form af en spiselig bog eller pude med vaniljesmag.

Hotellet er blevet bygget for at promovere en række nye produkter fra sukkerproducenten Tate & Lyle Sugars og vil af gode grunde kun eksistere et enkelt døgn.

»Vi synes, at kagehotellet på bedste vis illustrerer den entusiasme, inspiration og ekspertise, der ligger bag vores nye brune og gyldne rørsukker,« siger James Whiteley, talsmand for Tate & Lyle Sugars, til metro.co.uk.

Lynlåse sender tusinder af mænd på skadestuen

USA: Ifølge et studie offentliggjort i marts i The British Journal of Urology International har 17.616 personer i USA været på skadestuen i forbindelse med uheld med en lynlås fra 2002 til 2012 - primært uheld forbundet med penisser, skriver nbc.com.

Ifølge studiet, der er foretaget på University of California i San Francisco er lynlåse faktisk den mest almindelige fare for voksne mænds penis, viser en gennemgang af tal fra amerikanske skadestuer.

Hos drenge er den hyppigst forekommende penis-skade imidlertid, at toiletbrættet slår ned, mens drengene tisser.

»Mange drenge hviler deres penis på kanten, når de tisser,« forklarer Herman Singh Bagga, forskeren bag de penible tal, til nbc.com.

Og et uheld med en lynlås kan få alvorlige konsekvenser, selv om det ifølge Bagga oftest ikke går så galt. Den mest almindelige konsekvens er infektion, men der er eksempler på, at uheld med lynlåse har resulteret i operationelle indgreb og ufrivillig omskæring.

BNB

Dagens Gossip