Verden Rundt

USA: Hvis man får en pludselig lyst til at løbe ind i en amerikansk bingohal og udbryde vinder-ordet »Bingo!«, kan det godt være, man skal genoverveje den indskydelse.

Dommeren fra Kenton District i den amerikanske by Covington har forbudt en ung mand at sige »bingo« i seks måneder, efter han er blevet sigtet for gadeuorden, skriver news.cincinnati.com.

»Ligesom du ikke kan løbe ind i et teater og råbe »brand«, når det ikke brænder, så kan du ikke løbe ind i en overfyldt bingohal og råbe »bingo«, når der er ikke en vinder,« siger den politibetjent, som sigtede den rebelske bingo-knægt.

Den unge mand og hans venner fik angiveligt alle i bingohallen til at stoppe deres spil, fordi de troede, der var en vinder.

»Spillet blev forsinket i flere minutter, og flere af bingospillerne blev meget ængstelige. Først blev de rigtig skuffede, men efterfølgende hidsede folk sig meget op. Folk tager bingo meget seriøst,« siger han.

Den unge mand mente ikke, han behøvede at undskylde, og derfor endte han foran en dommer. Hvis han roder sig ud i mere gadeuorden de næste seks måneder, står han til at få en bøde og 90 dage bag tremmer.

BNB

Japanske toiletter med et twist

JAPAN: Mangler du en fødselsdagsgave til kæresten, der har alt? Så er der her et forslag, både du og han kan hygge sig med: En fjernstyret potte fra Japan. En racerbil af porcelæn, som kører rundt i 30 centimeters højde.

Det vil mange vestlige indbyggere nok finde en anelse langt ned at bukke sig, men det er en ganske udbredt toiletstørrelse i Japan. Nu har firmaet Strapya World i Tokyo så udvidet konceptet og sat en radiosender bagpå. Det skriver The Japan Daily Press.

Urinalet bruger fire AA-batterier og styrepinden skal have to. Hvis man synes, det er lige farligt nok at skulle tisse efter sådan en racerbil, skal det ikke ødelægge købelysten. Den kan også bruges til at transportere kolde forfriskninger rundt.

Hvis det har fanget nogens interesse, kan det fjernstyrede toilet bestilles for den nette sum af 100 kroner.

BNB

Dagens Gossip