Verden rundt

BRASILIEN: En brasiliansk kvinde tog kreative metoder i brug, da hun forsøgte at få kontakt til sin indsatte kæreste, som sidder varetægtsfængslet for smugling af narkotika. Hun bandt en telefon fast til en due, som herefter blev sendt over muren til fængslet, skriver The Telegraph. Duen nåede lige præcis over fængselsmuren, før den blev træt og styrtede ned foran fødderne på en fængselsbetjent. Kvinden blev opdaget ude foran fængslet med en anden gerningsmand, som var i besiddelse af endnu en due, der var udstyret med en slags rygsæk med mobilbatterier, hukommelseskort og penge.

Kvinden og hendes medskyldige blev arresteret for at smugle ting ind i fængslet og for dyrplageri.

Mand bungee-jumper 150 gange på et døgn

AUSTRALIEN: Den australske mand Jay Phoenix har sat ny en verdensrekord, skriver BBC. Han kan nu bryste sig af at være den mand, der har lavet flest bungee-jumps på 24 timer. Med sine 150 hop på 21 timer tog han rekorden fra sydafrikanske Kevin Scott Huntly, der i 2011 satte en rekord på 105 hop.

Vovehals ror igennem kloak

CANADA: Tapre Ben Marr fra Canada udfordrede skæbnen, da han padlede igennem et kloakløb i kajak i Canada. Turen igennem kloakken blev dokumenteret via et kamera, der var fastmonteret på Marrs hjelm. Ben Marr padlede med 50 kilometer i timen, og inden hans tur endte i en sø, nåede han op på hele 55 kilometer i timen. Han tog turen i igennem et næsten udtørret kloakløb og på grund af den stejle konstruktion, var der overhængende fare for, at Marrs kajakstunt kunne ende grueligt galt. Hovedpersonen selv tog det dog ganske roligt.

»Det ser skræmmende ud, men det er slet ikke så farligt«, udtalte Marr til CTV News.

BNB

Dagens Gossip