Verden Rundt

Skoledrengs flyskræk kostede knap 400.000 kroner

STORBRITANNIEN: Mandag kunne 12-årige Joe Thompson atter sætte fødderne på britisk jord efter to år i Abu Dhabi. Drengen fløj i sin tid med sin familie til emiratet, da hans far havde fået arbejde der, men turen var så gruopvækkende, at Joe Thompson nægtede at flyve hjem igen.

»Jeg var forkølet og havde en infektion i øjnene. Mit eneste minde fra flyveturen til Emiraterne var en ekstrem smerte,« siger han til avisen Daily Mirror.

De seneste måneder har familien brugt knap 400.000 kroner i forsøget på at kurere Joe Thompsons flyskræk. Trods lægebehandlinger måtte yderligere tre flyrejser opgives, og på grund af visumproblemer var det ikke muligt for drengen at komme hjem via landjorden.

Mandag lykkedes det så langt om længe. Joe Thompson steg om bord på flyet med hypnotisøren Russel Hemmings ved sin side, og nu er den 12-årige skoledreng hjemme i vante omgivelser.

»Ved hjælp af hypnose lykkedes det at få ham til at slappe af, efter han var kommet om bord. Men han var et meget komplekst og krævende tilfælde,« siger hypnotisøren til Daily Mirror.

BNB

Passager måtte lande fly efter pilots sammenbrud

STORBRITANNIEN: Forestil dig, at du er flyets eneste passager ud over piloten, der pludselig bliver så syg, at ansvaret for at bringe flyet tilbage på landjorden hviler på dine skuldre.

Det var, beretter BBC, situationen tirsdag aften i en lille lufthavn i Lincolnshire i England.

Passageren på Cessna-flyet kaldte lufthavnens kontroltårn med budskabet om, at piloten var blevet syg og faldet sammen ved kontrolpanelerne.

»Jeg troede, at enden på det ville være, at han bragede i jorden,« siger flyinstruktør Roy Murray, der befandt sig i kontroltårnet, til BBC.

»Jeg tror, han har været passager i flyet en gang tidligere, men han har aldrig prøvet at styre et fly,« tilføjer han.

Roy Murray og en instruktørkollega, der også befandt sig i kontroltårnet, fik manden til at overflyve lufthavnen nogle gange, mens de gennemgik proceduren for landing.

Det lykkedes passageren, der fik noget af en ilddåb som pilot, at lande flyet. Han overlevede landingen, mens den syge pilot senere blev erklæret død. Hverken pilotens eller passagerens identitet er offentliggjort.

BNB

Brandmænd måtte befri penis fra brødrister

STORBRITANNIEN: Man skal smede, mens jernet er varmt, siger et gammelt ordsprog.

Om det tjente som inspiration for en mand i London vides ej, men faktum er, at han måtte have hjælp af brandvæsenet til at befri sit kønsorgan fra den brødrister, som han af uransagelige årsager havde placeret det i.

Det er Daily Star, der skriver om episoden. Avisen beretter, at Londons brandvæsen i løbet af de seneste tre år har rykket ud ikke færre end 1.300 gange, hvor folk stod i uheldige situationer, som de ikke selv kunne klare.

Den førnævnte mand var således ikke ene om bringe sig selv i en ugunstig situation. En anden mand havde stukket sin manddom i et støvsugerør, og da han ikke kunne befri sig selv, måtte også han ringe til brandvæsenet.

BNB

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip