Verden Rundt

RUSLAND: Et russisk par, der var taget på sommerhustur i Sibirien, havde brugt aftenen på at kokkerere en dejlig portion rødbedesuppe, som de havde stillet til afkøling, inden de gik i seng. Men duften fra suppen blev ifølge BBC News for uimodståelig for en bjørn, der ud på de tidlige morgentimer brød ind i huset for at smage på retten. Undervejs havde den både smadret et vindue og flyttet flere møbler, oplyser BBC News.

Det var først, da politiet ankom og affyrede varslingsskud, at den ubudne suppe-gæst begyndte at trække sig, så parret kunne komme ud af deres skjul i badeværelset. På det tidspunkt var det dog også lykkedes for bjørnen at fortære alt suppen, skriver BBC News, der også oplyser, at ingen kom til skade ved hændelsen.

BNB

Græsset skal stadig slås

USA: Bladene er så småt begyndt at falde af træerne, græsset gror, og der er ingen offentligt ansatte til at varetage havearbejdet omkring de officielle amerikanske monumenter. Det har fået en amerikansk mand ved navn Chris Cox til at tage sagen i egen hånd, skriver Yahoo News. Uden nogen har bedt ham om det, var Cox mødt op med sin græsslåmaskine og begyndt at slå græsset rundt om USAs tidligere præsident Abraham Lincolns monument i Washington D.C.

Chris Cox siger ifølge Yahoo News, at han håber, at andre amerikanere også vil gribe rive, skovl og plæneklipper og sørge for, at USA bliver vedligeholdt, så længe de offentlige myndigheder er lukket i USA.

BNB

Død mand viser sig at være i live

USA: Donald Eugene Miller Jr., en 61-årig amerikansk mand fra delstaten Ohio, har fået sin sag for, efter at han har været væk i 27 år. Han er nemlig blevet erklæret død, og hans CPR-nummer og kørekort er således blevet slettet. Men selv om den 61-årige mand nu atter er tilbage og ser ud til at være ved godt helbred, fastholder den lokale dommer, Allan Davis, i Hancock County, at Miller i juridisk sammenhæng fortsat er død.

»Det er en meget underlig situation, men retten kan ikke rokke ved sin beslutning,« siger Davis ifølge Yahoo News.

Hvis Miller officielt vil vende tilbage til livet, kan han ifølge Yahoo News ansøge om at få genoprettet sit CPR-nummer, men det kan tage tre år at få ændret en retslig dødserklæring.

Miller blev erklæret død, efter han havde været forsvundet i otte år - ifølge ham selv for at komme af med sin alkoholafhængighed, oplyser Yahoo News.

BNB

Dagens Gossip