Verden rundt

USA: Begrebet »familiebil« fik en ny betydning, da en seksårig dreng fra Lapeer County nord for storbyen Detroit i USA, lørdag satte sig bag rattet i en Ford Taurus, mens familien lå og sov.

Drengen kørte knap fem kilometer, før han blev stoppet, skriver USA Today. I mellemtiden kontaktede flere bilister politiet og fortalte om en bil på vejen, der kørte besynderligt. Kort efter kunne vicesheriffen i Lapeer County, Karl Sapp, stoppe den seksårige bilist.

»Jeg åbnede døren og spurgte, hvad han lavede. Han fortalte, at han var på vej til mekaniker for at få repareret bilen,« siger han til USA Today.

Drengens far blev øjeblikkeligt kaldt til stedet. Det er endnu uvist, om der vil blive rejst sigtelser mod den unge bilist eller hans familie.

Vejstriber til gade uden biler

STORBRITANNIEN: En gedigen brøler har ført til, at en kun halvanden meter bred gade i den engelske by Swindon er blevet malet med to sæt dobbelt optrukne vejstriber, skriver avisen The Mirror.

Byrådet i Swindon Borough har kastet skylden på den private leverandør, der ifølge en kommunal talsperson »må have glemt, hvor store biler rent faktisk er«.

Beboerne på den 20 meter lange og meget smalle vej har været noget forbavsede over de nye striber. En af dem, Emma Stratford, kalder maleriet noget af et mysterium.

»Når buskene i haverne er forvoksede, kan man knap selv gå ned ad gaden, så du ville aldrig overveje at køre i bil,« siger hun til The Mirror og påpeger, at det kan synes morsomt, men at striberne i virkeligheden er spildte penge.

Sejler 312 kilometer med harpun i hovedet

BRASILIEN: En brasiliansk teenager forvekslede sin bror med en fisk og skød ham i hovedet med en harpun. Bagefter reddede han broderens liv ved at sejle 312 kilometer i kano til det nærmeste hospital. Det skriver New York Daily News.

Den 15-årige brasilianer fiskede med sin bror på Amazonfloden. Her var han blevet i båden, mens broderen var i vandet for at undersøge fiskenettet. Den 15-årige forvekslede broderens svømmetag med en fiskebevægelser og affyrede sin harpun, der ramte broderen i hovedet.

Harpunen gik gennem kinden, men alligevel lykkedes det ifølge New York Daily News de to brødre at fragte sig med kano til militærhospitalet Sao Gabriel da Cachoeira 312 kilometer væk - en tur, der varede to døgn.

Her blev den sårede bror hurtigt behandlet. Han er i hastig bedring.

BNB

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip