Verden rundt

Mand anholdt for at sælge nyfødt barnebarn på Facebook

INDIEN: 4.750 kroner. Det var prisen, som en indisk mand krævede for sit barnebarn i en handel, der foregik over Facebook.

Politiet i byen Ludhiana i Punjab-provinsen har onsdag arresteret 47-årige Feroz Khan for at bortføre og sælge sin datters nyfødte søn til en lokal forretningsmand. To ansatte fra hospitalet, hvor fødslen fandt sted, mistænkes for at have formidlet kontakten til køberen.

»Alle tre personer, der konspirerede om at sælge barnet, er blevet anholdt, og vi vil nu afhøre den forretningsmand, der har betalt penge til at købe babyen,« siger politichefen Satish Malhotra til AFP.

Ifølge nyhedsbureauet er spædbarnet blevet leveret tilbage til sin mor. Hvis morfaren og de øvrige findes skyldige i bortførelse, risikerer de en straf på op til syv års fængsel.

Første date endte med røveri

USA: Alle, der har haft en dårlig første date, kan finde trøst i, at den formentlig ikke var nær så slem som Nemeha Miliens første date med Donald McGee.

Det unge par mødtes fredag for at gå en tur på stranden i Florida-byen Boynton Beach. Efter gåturen kørte 21-årige Milien den 19-årige McGee til en nærliggende p-plads, hvor McGee skulle hentes af sin bror, men der gik daten for alvor skævt.

Ifølge avisen SunSentinel trak manden en pistol, truede sin date ud af bilen og kørte væk. Den chokerede Nemeha Milien blev efterladt på parkeringspladsen, men fik hurtigt stoppet en anden bil og satte efter den flygtende Donald McGee. Politet satte også jagten ind og kunne efter en kort forfølgelse anholde den bevæbnede kavaler.

McGee nægter sig skyldig og påstår, at det var kvinden, der stjal bilen fra ham. Forklaringen hænger imidlertid ikke sammen, og den 19-årige sidder nu bag tremmer i Palm Beach County Jail.

Mands snavede statuer

KINA: En kinesisk mand, der kun er kendt som hr. Liu, har måske svært ved at finde sig en kæreste - eller også kan han bare rigtig godt lide statuer.

Manden har således fået et ganske nært forhold til nogle statuer af kvindekroppe i naturlig størrelse, der står på en indkøbsgade i storbyen Chengdu i det vestlige Kina. Han både »tungekyssede« og befølte således statuerne, hvilket medførte en del tilskuere på indkøbsgaden Chunxi Road.

Mandens kærtegn af statuerne blev hurtigt til en historie i kinesiske medier - og der blev også lavet en meningsmåling om hans handlinger:

14 procent af de adspurgte kinesere mente således, at det blot var underholdende, mens 86 procent mente, at hans opførsel kunne »ødelægge den offentlige moral.«

Dagens Gossip